Katsastuspalvelu

Palvelumme
  Ilmastointihuollot
  Huoltopalvelu
  Katsastuspalvelu
  Sijaisautopalvelu
  Tuulilasin vaihto
  Öljynvaihto

Katsasta autosi vaivattomasti.

Henkilö- tai pakettiauton katsastus 61 €

Voit katsastaa autosi milloin tahansa, myös ennen määräpäivää. Kiireisessä arjessa voi olla hankala löytää sopivaa katsastusaikaa, joten palvelemme mielellämme myös lomalaisia ympäri Suomen katsastusasioissa. Pyrimme siihen, että katsastukseen pääsee aina viikon sisällä.

Auton katsastamisella pyritään huolehtimaan auton kunnosta kaikkien tienkäyttäjien turvallisuuden takaamiseksi. Auton iästä ja käyttövoimasta riippuen katsastus voi sisältää määräaikaiskatsastuksen lisäksi myös päästömittauksen. Vuonna 2001 tai uudemmille autoille on suoritettava myös OBD-mittaus, joka tarkoittaa auton vikakoodien lukua. Dieselkäyttöisille autoille OBD-tarkastus tehdään, mikäli käyttöönottopäivämäärä on 1.9.2016 jälkeen.

Jos sinulla ei aika riitä käyttämään autoasi katsastuksessa, voimme tehdä sen sinun puolesta. Meiltä se käy näppärästi, eikä sinun tarvitse tuhlata aikaasi katsastamolla.

Löydät meidät helposti

Rengashuiput sijaitsevat keskeisellä paikalla palvellen Sotkamon ja Vuokatin asukkaita sekä turisteja. Autohuoltomme sijaitsee aivan Kantatie 76 vieressä, joten autot on helppo toimittaa meille huoltoon.